3月9日,COD打分戰

發表帖子
来源:原創

39下午搭金光船過澳門時已經見到好多外籍人仕在船上,頭等有9成係佢地,中國人反而係少數.落船後就走去諗住換定回程,一問原來夜晚12點同1點已經full,咁就冇換飛直去COD. 去到差不多4:00, 一入去即去返上次羊錢張檯玩,冇人又係新牌o岩曬我. 先換2萬碼,第一注一萬,入門買口莊,唔駛心慌慌, 中第二注再一萬莊,局雖然都係中,但就被抽大水唔見5千心諗咁快問攞茶錢...不過羊就冇所謂啦, 跟住一路玩又上又落,全程水面,最多羊3萬多,可惜第一靴牌玩完只羊一萬  

見係呢張檯都唔錯,就繼續等佢換牌玩第二靴,班長叫我cut,...就等我自己拎條靚路先入好靴飛完牌,第一局我都唔駛班長開,先買一萬打口莊,!2口再買一萬莊, 朱了如是者又玩完一靴,呢靴最高累計羊6萬多,但到尾只羊4萬多

我冇起身又等班長換第三靴牌,我再cut,同之前一樣我第一局再買一萬莊,又中接著有位師兄坐落黎,佢見我買左第一口中,佢都買第2口莊,不過今次我冇買第2局因為式上一靴第2口朱,點知真係開莊第3口佢再買莊,我又唔買... 又係莊,一開3連莊,今次走寶,都第4口我又跟返買莊諗住入路啦,點知就開閒... 冇計, 呢靴玩左2-3局就多左幾個人坐落黎玩,而我就開始俾其他人影響,到最後玩完呢靴牌,全程下水,朱返3萬多,累計只剩羊11

再等第4靴開局,同之前一樣第一局再買莊,不過今次只買5千因前一靴冇乜運,一開閒羊! 只好起身離檯. 埋單玩完3靴牌用左2個羊半鐘只羊6...  

,PR取房後上去休息一陣大概7點到諗住去食飯. 入返賭場行過某張檯,忍唔住又坐底,一開始連中22,諗住唔錯就開始加注,點知一加就朱玩左幾局連埋坐底羊個4千朱狙萬,全日第一次下水,朱了本金一萬, 即刻起身,過隔離張檯玩,先買5千閒,起手煙士撞3,再睇少少,見到有點即起馬8點叫莊先開..4+5=9點只好力頂啦,好彩力保失9點和. 一坐底玩就9點和,本想起身走, 就再睇一局睇下開咩, 閒黎公+1,莊孖公, 閒博黎49, 莊再黎公, 零點和再睇一局,今次就閒8點一槍過,都係開返閒...咁我冇走就繼續玩, 玩下玩下呢靴又玩完,最高連2萬本去到差不多4,最後又朱返落去,埋單得返2萬本冇羊冇朱, 只好去食飯了...

食完飯9點到,玩左幾個鐘等如冇玩個好似差左d, 所以又去返我玩開張檯, 又係新牌我照舊買口莊先,不過就減注到5, :loveliness: 睇黎今日都有運呀,無理由冇錢羊架, 一路玩完今日的第5靴牌, 最高羊3萬多,埋單只羊26... 見都成十點鐘又玩夠皮了,就是但搵件去不去去談心算了:loveliness:

全日打分打左差不多9佰分,我都係第一次唔換檯打左3靴牌

夜晚11:300返落賭場出船飛,連港澳頭等都full,要出到2點半飛, 我只好出一張普通12:15,再出一張2:30頭等call車出碼頭睇下有冇朋友幫手早d上船, 出到碼頭差不多11:55,好多外籍人仕排隊買飛, 我就搵人幫手換左張頭等即落12:00船即走  頭等又係9成外籍人仕,完來今日威記有Rolling Stones演唱會, 佢地就係睇完show回程, 返到香港都要同呢班人一齊排隊等的士...

報告完畢,多謝收看

綠卡,半年8千分,我仲差3佰多分先夠
夢兄,你果張係「紅璽」定「玉璽」卡?要儲夠幾多分才可以續??
最大注個幾口全朱呀,一口都收唔到錢
師兄強..口口都大注重要有得羸!

Filtered HTML

• 自動斷行和分段。
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.

Plain text

• 自動斷行和分段。
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.
Enter the words above: Enter the words you hear: